Monday, 11 April 2011

Terkurang ajar sikit

Aku kurang ajar ke, ape ke, aku peduli aper..

Dah la hari2 Aku kene jln kaki kalo nk isap rokok.. Dah memang satu pondok tu aje yg available dalam plant gas tu untuk para2 perokok tegar yg berkeje dalam loji plant gas tu..

Sebenarnay ada banyak pondok2 merokok, tapi telah diharam kan oleh pihak owner(petronas) kerana disiplin perokok2 yg membuang punting rokok merata2..

Standard kilang Oil n Gas.. memang sensitif gile dengan sebarang punca api..huhu

Hari2 aku jln kaki.. tengah panas plak tu semata2 nk merokok.. tetiba je hari tu, ader seorang brader umur baya2 50an sound kat aku..

“Woi..!! mung ingat, mung sorang je isap okok? Orang lain pun nok isap gok.. sudoh isap okok blah r…!! ni bukang tempat lepak!!”

wow!! cantik betol nada dan gaya bahasanya bisik hati aku.. secara auto aku jadi emo dan menjawab..

“Bakpe?? Mung ingat tempat isap okok ni hok ayoh mung ke??”

Tercengan brader tu… hehe.. huh! aku peduli aper.. dier pun kontraktor mcm aku.. huhu..

belum ape2 aku pun blah dari situ.. bukan ape.. takut ditamparnya muka aku.. tak pasal2 malu dapat.. sakit pun dapat.. heheh

6 X:

Afiq Ah said...

caya lah bro! *tepuktangan

Sang GOomaLL said...

ntah brader tu.. buat mcm dier punyer tempat lak... hehe

beLLaLaLa said...

huh! terok btol. . :0

Sang GOomaLL said...

ermm mmang teruk pun.. eh? sape anda maksdkn teruk 2??

Mutalib attholib said...

Ganazz sang goomall! hehe

ps: wah, blog ini sentiasa berubah wajah ya.. huhu

Sang GOomaLL said...

hehe.. x la seganazz mne.. itu adalah attitude hamba yg jarang2 hamba perform.. :)

p/s: nak buat macam mane.. selera manusia sentiasa berubah-ubah.. huhu

Post a Comment